Var snygg i alla situationer

Att behöva göra sig iordning varje morgon tar mycket tid, men med några smarta genvägar kan du vara snygg i alla situationer. En hårförlängning gör att ditt hår alltid ser bra ut. Med färgade ögonfransar, tatuerade ögonbryn och en frisk hy kommer du inte behöva sminka dig på morgonen vilket sparar mycket tid.

Är du trött på att sminka dig och fixa håret varje morgon? Då är du inte ensam. Att se bra ut kräver mycket tid, men med några smarta knep kan du se snygg ut utan att behöva anstränga dig särskilt mycket. Med god planering kan du se pigg och fräsch ut i alla situationer utan någon större ansträngning. Här kan du läsa mer om hur du går tillväga.

Gör en hårförlängning

Håret är nog det som tar mest tid att fixa iordning på morgonen. Med en hårförlängning kan du snabbt råda bot på slitet, trassligt och trött hår. Istället får du ett långt och fylligt hårsvall som passar lika bra på semestern som till vardags. En hårförlängning kan ge en stor förändring till utseendet och ger ett välvårdat intryck. Dessutom är det lätt att sköta och håller länge. Du har helt enkelt alltid en snygg frisyr. Med långt hår har du betydligt större valmöjligheter när det kommer till frisyrer. Många populära frisyrer, exempelvis de trendiga flätorna, kräver långt hår för att kunna göras. Hos Bokahårförlängning.se kan du läsa mer om hur det går till och vad det kostar. Deras team av professionella extensionsstylister hjälper dig att uppnå det resultat du önskar. Aldrig mer behöver du oroa dig för en dålig hårdag!

Färga ögonfransarna

Ett enkelt och billigt knep för att se piggare ut är att färga ögonfransarna. Du kan göra det både hemma och på salong och det går oftast snabbt. Den stora fördelen är att du slipper måla ögonfransarna med mascara varje morgon. Det är särskilt tacksamt på semestern eftersom fransfärgningen tål bad bättre än de flesta mascaror. Många som tränar mycket tycker även att fransfärgningen är ett bättre alternativ än mascara.

Tatuera ögonbrynen

Ögonbrynen ramar in ansiktet och framhäver ansiktsdragen. Genom att tatuera ögonbrynen slipper du att fylla i dem med penna eller bryngel varje dag. Det gör helt enkelt din skönhetsrutin enklare och mindre tidskrävande.

Ta hand om din hy

Det bästa sättet för att slippa sminka dig är att sköta din hudvårdsrutin. Med en vacker och frisk hy minskar behovet att dölja och täcka över skavanker. Foundation, concealer och puder är en del av många kvinnors dagliga skönhetsrutin. Genom att vårda huden minskar behovet av dessa produkter. Det bästa är att göra en välplanerad rutin med aktiva hudvårdsingredienser som passar just din hy och dina hudproblem. Populära ingredienser inkluderar bland annat följande:

  • Retinol mot rynkor.
  • C-vitamin mot pigmenteringar.
  • AHA/BHA-syra mot porer och tilltäppt hud.

Med ovanstående tips behöver du knappt använda något smink vilket gör att du sparar mycket tid på morgonen. Du behöver endast tänka på att skydda dig mot solens farliga UV-strålar genom att applicera solskyddsfaktor eller bära täckande kläder.