Så bär du smycken till vardags

Att bära smycken till vardags kan liva upp vilken outfit som helst. Välj kvalitetssmycken med diskreta detaljer för att mixa och matcha som du vill. Genom att välja några få tidlösa smycken istället för många billiga prylar gör du även miljön en tjänst.

Ett vackert smycken kan förbättra även den enklaste vardagsklädseln. Smycken är ett utmärkt sätt att framhäva din personlighet på ett diskret sätt. Med tidlösa smycken med fina detaljer kan du bära smycken som passar ditt humör och din stil. Det gäller även på arbetsplatser där det gäller strikta klädkoder. Här kan du läsa mer om hur du bäst bär smycken till vardags.

Välj smycken med diskreta detaljer

Gold,Bracelet,In,The,Form,Of,A,Ring,With,DiamondsAllt handlar om detaljerna när det kommer till smycken. Med hjälp av smycken med diskreta detaljer kan du skapa effektfulla konstraster och liva upp din outfit. Hos Efva Attling hittar du ett stort utbud av armband, ringar och halsband i olika material. Välj bland personliga smycken som reflekterar vem du är. Med fina detaljer som hjärta, stjärnor, blommor och andra dekorationer finns det något för alla. Efva Attlings klassiska smycken är tillverkade i en rad olika material vilket gör att du kan hitta ett som bäst spelar din smak. Du kan exempelvis välja mellan följande:

  • Guld
  • Silver
  • Flätat läder
  • Sötvattenspärlor

Med olika material och berlocker kan du bygga en smyckesgarderob som ger dig möjligheten att mixa och matcha efter behov. Idag är det även trendigt att mixa metaller och bära guld- och silversmycken tillsammans. Smycken med fina detaljer får dig att känna dig på ett visst sätt och därför bör du alltid välja smycken som passar just dig.

Välj tidlösa smycken som passar till allt

Undvik att köpa många billiga smycken. Satsa på några på tidlösa smyckesmodeller som passar till allt. Välj riktigt guld eller silver eftersom det är en bra investering samtidigt som dessa klassiska metaller går att matcha till allt. Dina smycken är en investering som kan gå i arv i generationer om du tar hand om dem rätt. Det ligger dessutom helt rätt i tiden att hellre köpa färre kvalitetsföremål, än många billiga prylar. Genom att satsa på några få tidlösa kvalitetssmycken bidrar du inte till konsumtionssamhället där slit och släng dominerar.