Skydda din iPhone 14 Pro

Är du lycklig ägare till en ny iPhone 14 Pro. Grattis! Då har du en riktigt bra telefon i din hand. För att telefonen ska fortsätta vara just sådär bra är det dock viktigt att du skyddar den.

Många missar tyvärr att köpa ett skal till mobilen, något som är mycket synd. Ett iPhone 14 Pro skal är nämligen inte bara snyggt, det gör också att din nya mobil håller mycket längre. Idag har vi mobilen med oss nästan överallt vilket gör att det lätt utsätts för olyckor. I värsta fall kan den splitternya mobilen skadas så pass illa att du behöver köpa en ny.

Fördelar med skal till mobilen

Många använder mobilens skal för att uttrycka sin personlighet, men det är bra till så mycket mer än så. Ett iPhone 14 Pro skal har exempelvis en sarg runt skärmen som gör att den inte skadas om du skulle tappa den i marken. Just att tappa mobilen verkar vara ett av de vanligaste sätten som våra mobiler blir skadade på. Högsäsong för trasiga mobiler är under sommaren, något som kan vara bra att veta.

Det finns också så kallade full cover-skal som även täcker skärmen. De är extra bra då det skyddar den från irriterande repor. Eftersom man hanterar sin mobil otaliga gånger per dag utsätts den också för mycket smuts, dels från smutsiga ytor men också från fettet på händerna. Med ett skal kan du skydda mobilen så att den inte blir så lortig. Det är också bra om du sedan funderar på att sälja den vidare. Få vill nämligen köpa en mobil som ser använd ut. Kort kan man säga att ett mobilskal är viktigt för att skydda telefonen från att få repig skärm eller gå sönder på något annat sätt. Faktum är att ett skal skyddar mobilen från nästan allt, om den inte skulle vara trasig från början då vill säga.

Därför ska du köpa ett skal till din iPhone 14 Pro

• Skalet skyddar mobilen om du tappar den
• Med ett skal minimerar du risken för repor på skärmen
• Skalet skyddar mobilen från smuts
• Ett skal kan också vara en snygg accessoar

Välj bland många snygga modeller

Inte nog med att ett mobilskal är en bra försäkring, det kan även göra din mobil till en snygg accessoar. Du kan välja från allt mellan stilrena modeller till sådana som både har färg och en rolig form. Vill du att din mobil ska synas under skalet väljer du med fördel ett skal i gummi som är genomskinligt. Det kan vara bra om du satsat på en mobil i en snygg färg som du vill ska synas. Vill du istället göra mobilen lite roligare kan du välja ett skal i en färg du gillar. Det kan också vara en idé att satsa på flera olika skal så att du alltid kan matcha dina kläder för dagen. På så sätt blir mobilen en snygg accessoar.

Det finns också skal med smarta funktioner, till exempel ett handtag på baksidan som gör det enklare att hålla i telefonen.