Därför ska du låta proffs putsa fönsterna

Att låta proffs putsa dina fönster och grovstäda huset har du mycket att vinna på. Du kan spara mycket tid och energi. Men framförallt får du ett fantastiskt resultat, förmodligen ljusår bättre än om du gjort det själv.

När hösten kommer är det härligt att städa igenom hela huset inför vintern. Men att putsa fönstren och grovstäda hela hemmet är både energi- och tidskrävande att göra på egen hand. Dessutom är det lätt hänt att resultatet blir medelmåttigt. Du kan genom att anlita fönsterputs i Skåne både spara mycket tid och energi. Du kan även få fönster med ett förstklassigt resultat.

Köp dig tid genom att ta hjälp

När du anlitar någon som tar hand om dina fönster kan du se det som att du köper dig mer tid till något som du anser vara viktigare. Många har brist på tid. Det gäller att göra rätt prioriteringar i livet. En sådan prioritering kan vara att låta proffs sköta fönsterputsningen. Tänk på att du kan använda RUT-avdraget när du tar hjälp med fönsterputsning och städning i hemmet. Det gör att du får ett bättre pris. All information kring RUT-avdraget kan du läsa om på Skatteverkets hemsida.

Grovstäda hemmet några gånger per år

Det är bra att storstäda hemmet inför en ny säsong för att få bort all smuts som lyckats gro in under sommaren. Exempelvis när du veckostädar är fönstren något som du inte ägnar någon tid åt. Då blir de väldigt smutsiga till slut. Därför är det bra att städa ordentligt några gånger per år för att verkligen få ett rent hem.

Städtips för vardagen

När du har tagit hjälp med grovstädningen inför vintern är det lättare att hålla hemmet rent och snyggt. Det finns många bra tips och knep som du kan använda dig av för att göra städningen enklare och smidigare. Att städa i rutor är effektivt och ett bra tips. Dela in en yta i olika rutor i ditt huvud. Då kommer du inte missa att städa på ett ända ställe.

Tips för att underlätta vardagsstädningen:

• Låt var sak ha sin plats.
• Ta bort saker direkt.
• Gör inredningen lättstädad.
• Förbehandla fläckar.
• Samla ihop kablar och diverse sladdar.
• Städa golven sist.